Beelsstraat 39, 5701KS Helmond +31 62 49 29 588

Overons

 
 

OverOns

Taste the real Indonesian food!
Waroeng Indonesia Djaja is een cateringbedrijf die een groot doelgroep probeert tevreden te stellen. Een bedrijf die niet alleen mensen aan huis van dienst is
maar ook voor bedrijven of evenementen. De evenementen waar wij aan participeren zijn zeer divers. Naast Pasar Malam evenementen, nemen wij ook deel aan festivals waaronder Concert at Sea en Lowlands.

Aangezien dit bedrijf participeert aan verscheidene evenementen met diverse concepten, probeert Waroeng I Djaja zich daaraan aan te passen. Het assortiment dat zij ter beschikking stellen op een Pasar Malam en een festival verschilt. Beide evenementen trekken verschillende doelgroepen aan en de Waroeng probeert zich hier zo goed mogelijk op in te spelen.

I. Djaja


 
 

Duurzaamondernemen

Naast het feit dat de bereidingswijze van het eten hoog in het bestel ligt van Waroeng I Djaja, streeft dit bedrijf naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, tevens bekend als duurzaam ondernemen. Aangezien het nog een groeiende bedrijf is, is het niet moeilijk om hier en daar veranderingen te integreren. Door bijvoorbeeld bio-bestek te gebruiken in plaats van de welbekende plastic bestek en “beter leven” kipproducten te serveren probeert Waroeng I Djaja zich maatschappelijk te verantwoorden.

 
 
 • Ik heb al zo vaak bij Waroeng I. Djaja gegeten en ik blijf maar terug komen! Echt een aanrader!
  Pradana Sudigjo
  Pradana Sudigjo
 • Weer superlekkere Martabak gegeten bij jullie stand op de Tong Tong fair. Het vergt even wachten maar het is het zeker waard. En petje af voor degene die al die martabaks staat te maken!
  Hans Trienekens
  Hans Trienekens
 • Super smaakvol eten! Echte aanrader!
  Huib Vogler
  Huib Vogler
 

Versgeroosterd Satés

Altijd vers van de gril!
Wij hebben twee soorten satés: Sate Ayam (Kip) en Sate Kambing (Lams) en ze zijn altijd geserveerd met lontong (Kleefrijst), Atjar en wat gebakken uitjes. Met Saté Ayam krijg je altijd onze heerlijke saté saus erbij en voor Saté Kambing krijg je onze ketjap saus.